7 tips til at spare penge

Få et print abonnement til Reader’s Digest og straks nyde gratis digital adgang på enhver enhed. Du kan gøre det samme med konsollen underholdning: når du slukker for fjernsynet, kabel/satellitboksen også går off, som gør video leg konsollen, VCR, DVD-afspiller, og så videre. Dette kan spare dig for en masse af elektricitet og betydeligt trimme din magt regningen.

Genbrug din brugte stof plader efter tørring dine klude er en måde at spare penge hver uge. Læg dem i en baggie og bruge polsk dem til støv med at du sparer på bekostning af at købe møbler hver uge eller to. De kan også bruges til at rense sæbe udskud fra brusebad døre for.

Selvom du ikke behøver en masse skattefradrag endnu uden for pensionering / HSA besparelser, tage et kig på mulige skattefordele for studerende lån interesse, flytte omkostninger i forbindelse med et jobskifte, og visse undervisning udgifter (amerikansk mulighed for skattefradrag). Du behøver ikke at udspecificere for at drage fordel af disse, men indkomst gælder i nogle tilfælde.

De fleste mennesker, der bruger denne metode finder at de meget hurtigt få brug for levende en smule mindre og snart de gå ikke glip af det beløb, de betaler sig selv i deres opsparingskonto. Når du næsten glemme alt om automatiske besparelser og lad dem vokse, fantastiske ting sker-automatisk. Automatisk gemme $25 om ugen forvandler til $1.300 om året. Nu hvis nogen gjorde det over et helt livsforløb, de ville få nogle fantastiske resultater – automatisk. Hvis nogen automatisk gemt $100 hver paycheque (bi-ugentlige) fra da de var 25, indtil de blev 65, de ville ende med næsten $415,000 hvis de kun modtaget en rentesats, 6%. Selvfølgelig kan nogen råd til at spare mere, når de fik deres hus pote. Så deres endelige mængden kan være meget højere. Forhåbentlig kan du se hvor nemt det kan være at udrette store ting med blot en enkel automatisk opsætning hvor du betaler dig selv først.

Analysere et køb med hensyn til arbejdstimer, ikke i form af dollars brugt. For eksempel, hvis du optjener $15 en time efter skat, du måske tror to gange om at betale for en uge-lang ferie som kræver måske 100 timer af arbejdskraft eller en ny bil koster hvad der svarer til 2.000 timer.

Da min bror var i kulinariske skole, bad vi ham om at gøre dette for vores jubilæum. Hellige yum. Vi havde en fantastisk tid ser ham forberede vores måltid (mahi mahi med mango salsa, brændt kammuslinger, honning tuilles med kokosmælk is) og snakkede mens han ryddet op.

Lad os se det i øjnene, utility omkostninger sjældent gå ned over tid, så tage ansvaret nu og weatherize dit hjem. Ringe til firmaet utility og bede om en energi revision eller finde en certificeret entreprenøren, der kan give dig en helhed-hjem energieffektivitet anmeldelse. Dette vil variere fra let forbedringer som forsegling vinduer og døre hele vejen til installation af ny isolering, sidespor eller ENERGY STAR højeffektiv apparater og produkter. Du kan spare tusinder på utility omkostninger over tid.

Håber jeg kan købe nok elpærer til sidste min levetid, før de er ulovlige efter Kongressen vedtog loven gør dem ulovligt efter 2014… nøjsomhed ikke at miste tid på arbejde eller at blive på Skadestuen og betale medicinske regninger på grund af forsøger at redde penge en Dumt lys pære.

Amerikanerne brugte $70 milliarder på lottokuponer i 2014 – et gennemsnit på omkring $300 per voksen. Fattigere amerikanerne bruger en større del af deres indkomst på lotteri end rigere; en undersøgelse fra 1999 af statslotterier af forskere ved Duke rapporterede, at næsten halvdelen af alle husstande med indkomster under $25.000 mindst dabbled i lotteriet. Dette trods det faktum, at lotto spillere mister omkring 47 cent af hver dollar, de bruger på billetter. Hvorfor gør de det? Den refleksmæssigt antagelse er, at svaret kan koges til uvidenhed. Men i en 2008 artikel i tidsskrift for adfærdsmæssige beslutningstagningen, forskere ved Carnegie Mellon University hævde at lotteriet er tillokkende for de fattige”fordi det giver et skud på en ellers utilgængelig dramatiske økonomiske gevinst. Lotteriet kan synes at være den eneste vej ud. Så folk fortsætte med at spille.

Q: hvilke lån skal du betale første? A: ene med den højeste rente. Q: hvilke besparelser konto skal du åbne? A: ene med den bedste rente. Q: Hvorfor er kreditkort gæld give os sådan en hovedpine? A: skyde skylden på renters rente. Bottom line her: opmærksomhed på renten vil hjælpe oplyse, hvilken gæld eller besparelser forpligtelser bør du fokusere på.

Posted in

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>