5 økonomi Tips fra eksperterne

College er dyrt, så spare penge mens i skolen kan hjælpe du undgå unødig gæld. Brug disse tip til at gemme og administrere dine penge mens de bor på campus. Tænk over hvordan man bedst til at betale. Nogle stationer tilbyder en lavere pris, hvis du betaler med kontanter i stedet for et kreditkort. Forskellen mellem den kontante og kredit pris normalt varierer fra omkring 10 til 15 cent en gallon, siger DeHaan, selvom han siger det kan være så meget som en dollar.

Af perusing cirkulærer, vide jeg også, hvis der er nogen ting jeg bør bestanden op på, mens prisen er lav. Varer generelt gå på salg i seks – otte uger cykler så hvis en bestemt vare på salg i denne uge, skal du huske at det ikke er sandsynligt, at være til salg igen for endnu to måneder.

Fremragende liste (ja, sent til festen som sædvanlige men her via stumbleupon). Hvor vi falde ned er, at vi er ikke handy på alle – men vi kender entreprenører og Værestederne, og når vi bruger dem holde dem meget sød. Dette resulterer i rettidig arbejde og meget få ekstramateriale. Hvilket er rart.

Cruise Tip #7 – ophold begået! Du har gjort dit hjemmearbejde og vide at Carnival cruise passer til dine behov. Nu Sørg for du er belønnet for opholdet til forpligtet til den samme linje. Hvis du gør, kan du ofte få store rabatter for kundernes loyalitet. Når du er på den postliste, vil du være stand til at drage fordel af disounted satser krydstogter, og vil du få særlige tilbud og frynsegoder, herunder om bord på kreditter og gratis på bord måltid opgraderinger.

Overvej en januar tur er hvis kølige dage ikke gider du, januar den billigste måned for at tage en ferie til Storbritannien. Hotellerne har de laveste priser, og da turisme er som regel svage, restauranter, teatre og museer tilbyde tilbud for at øge business,”Ms. Butler sagde.

Jordan har aldrig haft en kvindelig undervisningsminister, kvinder udgør mindre end en femtedel af arbejdsstyrken og kvinder holde kun 4 procent af bestyrelsen pladser på offentlige virksomheder der. Men i skolen, jordanske piger knuser deres mandlige kammerater. Nationens piger udkonkurrerer sine drenge i næsten alle fag og i alle alder niveau på Universitet i Jordan, landets største Universitet, kvinder overtal mænd af forholdet to til én- og Tjen højere karakterer i matematik, engineering, computer-oplysninger systemer, og en række andre emner.

Vend dem ofte, som de ændrer regelmæssigt (så bogmærke denne side), se hvilken slags lokkevarerne Amazon er at sætte derude. Da denne artikel blev skrevet, du kunne få 30% rabat Clif energibarer, 35 procent off Terra Chips, og $5 off Vælg tidevandet bælg.

Gotcha!!! Meget interessant, nem at følge tips. Absolut, # 25 jeg tror er bedst tip fordi uden gæld vil du have din fred i sindet, at du kan styre dit liv fuldt ud, fordi din fred! Håber at læse mere om dine artikler! Tak!

Posted in

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>